Τι είναι το easy learning;

Τι είναι το easy learning;

Το easy learning 3-6 ετών είναι ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα το οποίο δημιουργήθηκε από ειδικούς επιστήμονες παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς για να προσφέρουν στο παιδί σας τα καλύτερα εφόδια στην αρχή της μαθησιακής του πορείας. Προσφέρεται ένα περιβάλλον πλούσιο σε ψυχαγωγικά ερεθίσματα και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που αναδεικνύει τις ικανότητες και τα ταλέντα του παιδιού. Ενισχύεται η φυσική ροπή των παιδιών για μάθηση με διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο.

Πως θα επωφεληθεί το παιδί μου από το Easy Learning;

Πως θα επωφεληθεί το παιδί μου από το Easy Learning;

Το πρόγραμμα easy learning, αυξάνει την ικανότητα απορρόφησης νέων γνώσεων στο παιδί σας, όπως ένα σώμα που λαμβάνει μια πλούσια διατροφή στη σωστή ηλικία θα γίνει δυνατό, ψηλό και υγιές. Το ίδιο ισχύει και για τον εγκέφαλο του παιδιού σας, αν πάρει τα σωστά παιδαγωγικά ερεθίσματα στη σωστή ηλικία, θα έχει την ικανότητα να απορροφά εύκολα τη γνώση.

Read more

Γιατί να επιλέξω το Easy Learning για το παιδί μου;

Γιατί να επιλέξω το Easy Learning για το παιδί μου;

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι τα πρώτα 3-6 χρόνια της ζωής ενός παιδιού είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων πραγματοποιούνται στο μέγιστο βαθμό οι συνδέσεις των νευρώνων στον εγκέφαλο των παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτή την ηλικία, ανοίγεται ένα «παράθυρο ευκαιριών» που δεν πρέπει να χαθεί, προκειμένου τα παιδιά να καταφέρουν να αναπτύξουν στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες τους.