Τι είναι το Happy Learning;

Τι είναι το Happy Learning;

Όλοι οι γονείς αυτό που θέλουν από το μωρό τους είναι να μαθαίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο κ. Στέλιος Μαντούδης, σύμβουλος παιδικής ανάπτυξης, έχει δημιουργήσει μαζί με την επιστημονική του ομάδα ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το «Happy Learning για Βρέφη 0-3 Ετών». Μέσα από αυτό, το νεογέννητο σας θα αρχίσει να αναπτύσσει τις ικανότητες του . Read more

Ποιά είναι η βασική αρχή του Happy Learning;

Ποιά είναι η βασική αρχή του Happy Learning;

Βασική αρχή του HappyLearning είναι να ενισχύσει τα 7 είδη συναισθηματικής νοημοσύνης, όπως αρχίζουν να αναδύονται και μέσα από τα στάδια της ανάπτυξης. Στο Happy Learning γνωρίζουμε ότι η ανάπτυξη διαφορετικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων σε κάθε παιδί είναι πολύ βασικό για να πετύχουν μία ισορροπημένη ανάπτυξη. Read more

Γιατί να επιλέξω το Happy Learning για το παιδί μου;

Γιατί να επιλέξω το Happy Learning για το παιδί μου;

Τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής του παιδιού είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ανάπτυξη και ωρίμανση του εγκεφάλου. Το HappyLearning εστιάζει στην ανάπτυξη των γνωστικών και νοητικών δεξιοτήτων του παιδιού από τους πρώτους μήνες της ζωής του μέσα από κατάλληλα σχεδιασμένες δραστηριότητες. Το νήπιο μαζί με τους γονείς ανακαλύπτουν καινούργιους δρόμους επικοινωνίας παιχνιδιού και διασκέδασης ενώ παράλληλα ενισχύουν όλους τους τομείς της ανάπτυξης του. Το HappyLearningείναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για να υποστηρίξει αυτή την ανάπτυξη. Με παραπάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο της ανάπτυξης του παιδιού έχουμε σχεδιάσει σωματικές, γνωστικές και κοινωνικές δραστηριότητες παρέχοντας του τα εφόδια που χρειάζεται για τη μελλοντική του εξέλιξη.

Που γίνεται το Happy Learning;

Το HappyLearning γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους, ασφαλείς χώρους των Κέντρων μας, κατάλληλα εξοπλισμένους, σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών για ελεύθερη κίνηση και παιχνίδι καθώς και στον δικό σας χώρο από εξειδικευμένους παιδαγωγούς/συνεργάτες. Το περιβάλλον όπου γίνονται οι δραστηριότητες των παιδιών είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν υψηλής ποιότητας πρότυπα και ασφάλεια. Ωστόσο, καλύπτονται οι ανάγκες των γονέων για ασφάλεια και επίβλεψη.

Happy Learning και μουσική

Happy Learning και μουσική

Προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύξουν την αγάπη τους για τη μουσική μέσα από ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα με τραγούδι και χορό. Μαθαίνουν σημαντικές έννοιες, όπως ο ρυθμός και η μελωδία ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούν κοινωνικές και σωματικές δεξιότητες. Τα παιδιά μέσα από τον χορό και τη μουσική μαθαίνουν να εκφράζουν αυτό που νιώθουν μέσα από τις κινήσεις του σώματος τους ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η αντίληψη και η κοινωνικότητα τους.

Happy Learning και κινητικές δεξιότητες

Happy Learning και κινητικές δεξιότητες

Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναπτύξει τόσο τις βασικές κινητικές του δεξιότητες συντονισμό ,στατική, ισορροπία, αλληλουχία, ευλυγισία, σταθερότητα, κ.α. Εφαρμόζονται ειδικές δραστηριότητες που βοηθούν στην ανάπτυξη της περιέργειας, της επικοινωνίας, αυτοπεποίθησης, της συνεργασίας, της συμμετοχής, , του αυτοέλεγχου δίνοντας στο παιδί ισχυρές βάσεις για την μελλοντική του μαθησιακή ανάπτυξη. Μέσα από ειδικά διαμορφωμένες ασκήσεις τα παιδιά βελτιώνουν την ισορροπία και τις κινητικές τους δεξιότητες.